Contact

Gezien mijn beperkte telefonische bereikbaarheid wil ik je vragen om onderstaand contactformulier in te vullen bij vragen.

Wil je graag dat ik telefonisch contact met je opneem? Wil je meer weten van mijn manier van werken, wil je jezelf aanmelden of heb je een andere vraag? Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Je kunt mij ook mailen op info@lucindavandepol.nl.

Praktijkadres

Maandagochtend, woensdag en donderdag: Putterweg 6, 3851 GD Ermelo.

Maandagmiddag: Gezondheidscentrum de Linde. Burgermeester Langmanstraat 4, 3851 NM Ermelo

De hoofdlocatie aan de Putterweg heeft geen lift. Ben je moeilijk ter been, dan kunnen afspraken op maandagmiddag in het gezondheidscentrum of via beeldbellen plaats vinden.

Openingstijden

Reguliere openingstijden van de praktijk is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 09.00-17.00. Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Bij een crisis en/of als je dringend hulp nodig hebt buiten openingsuren, neem dan contact op met je huisarts of de huisartsenpost.

Aanmelden

Als je jezelf wilt aanmelden dan kun je onderstaand formulier invullen. Je kunt jezelf, zoon of dochter aanmelden als:

  • Je een kind, jongere of jongvolwassene onder de 30 jaar bent
  • Een verwijzing hebt van de huisarts / POH GGZ voor generalistische basis ggz (BGGZ) of een toewijzing hebt van het Centrum voor Jeugd en Gezin of een jeugdconsulent van de gemeente Putten
  • Als je eerder bij mij in zorg bent geweest (heraanmelding), dan kun je je ook als je ouder bent dan 30 jaar weer aanmelden met een nieuwe verwijzing
  • De vergoeding van de behandeling van kinderen en jongeren tot 18 jaar loopt via de gemeente.
  • De behandeling van (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder wordt vergoed door de zorgverzekeraar. In 2022 heb ik met bijna alle zorgverzekeraars en contract behalve met CZ en de labels die onder CZ vallen.  Als je daar bent verzekerd dan zal je behandeling maar gedeeltelijk worden vergoed. Dit betekent dat je naast het verplicht eigen risico nog een deel bijbetaald.

Er is momenteel een aanmeldstop.