Lucinda van de Pol

Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen en hun gedrag: wat drijft hen? Waar komen gedachten en emoties vandaan? Waarom nemen mensen bepaalde beslissingen wel of niet? Hoe ontstaan psychische problemen? Wat werkt om het psychisch evenwicht te herstellen? Van mijn interesse heb ik mijn beroep mogen maken.

Ik behandel kinderen, jongeren en jongvolwassenen tot 30 jaar met psychische problemen. Dit met als doel het inzicht in hun gedachten, emoties, gedrag, sterke kanten en kwetsbaarheden te vergroten. Door het vergroten van het zelfbewustzijn en oplossingsvaardigheden krijgen zij meer grip op hun psychische problemen en worden de (eerste) stappen naar psychisch herstel en evenwicht gezet. Dat is mijn passie en geeft energie.

Ik geef behandelingen in het Nederlands of Engels.

Mijn praktijk

Als GZ-psycholoog werk in mijn eigen praktijk genaamd: L.M. van de Pol GZ-psycholoog.

De hoofdlocatie van mijn praktijk is de Putterweg 6 in Ermelo. Hier heb ik een ruime praktijkruimte midden in het centrum van Ermelo. Voor mijn behandelruimte in Gezondheidcentrum de Linde heb ik gekozen omdat ik het belangrijk vind om goed contact te hebben met de huisartsen van mijn cliënten. Dit voor een warme overdracht en in overleg met hen als ook met de POH GGZ te kunnen bepalen welke zorg het meest passend voor jou is indien de Basis GGZ niet passend lijkt te zijn. Je bent hier ook welkom indien je een andere huisarts hebt.

Opleidingen en kwalificaties

Uiteraard vind ik het ook belangrijk om mijn eigen kennis en vaardigheden middels scholing te vergroten. Hieronder volgt een overzicht van mijn behaalde registraties, opleidingen en lidmaatschappen bij vakverenigingen.
Aanmelding
L.M. (Lucinda) van de Pol, MSc
GZ-psycholoog  (BIG nummer: 79920732725 en AGB-code: 94101935)
EMDR-therapeut
Cognitief gedragstherapeut VGCt® in opleiding

Keurmerk BGGZ

LVVP gevisiteerd

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
Lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Naast bovenstaande ben ik geschoold in oplossingsgerichte therapie, het gevolgenmodel en Professional Consciousness Coaching®

Praktijkgegevens
KvK nummer: 64370631
AGB-code praktijk: 94062656

 

   Afbeeldingsresultaat voor lvvp         Afbeeldingsresultaat voor vereniging emdr nederland       Afbeeldingsresultaat voor vgct